Effectief resultaat
Een tekst is de uitkomst van een proces. Hierbij bent u als opdrachtgever nauw betrokken. Daarom is het bespreken van uw wensen en ideeën het startpunt. Wat wilt u overbrengen? Aan wie? In welke vorm en in welke stijl? Een goede uitwisseling hierover is de beste garantie voor een geslaagd resultaat.

Afspraken in offerte
Deze facetten komen overzichtelijk in een offerte. Binnen de afgesproken tijd ligt de tekst voor u klaar. Tijdens het schrijven houd ik contact met u voor bijsturing of aanvulling.

Altijd op tijd
Deadlines zijn voor mij heilig. Afspraak is afspraak, daar kunt u op rekenen. Ik heb in 20 jaar tekstschrijven maar één keer een tekst te laat aangeleverd.

Netwerk voor grote opdrachten
Vaak voer ik samen met collega-tekstschrijvers grotere opdrachten uit. Ook werk ik regelmatig samen met vormgevers, fotografen en illustratoren. Daarom kan ik u een totaalpakket bieden.

Tekstnet
Ik ben lid van Tekstnet, de beroepsvereniging voor tekstschrijvers. In workshops en online blijf ik bij op mijn vakgebied. Nieuwe kennis is altijd welkom, ook als je al 20 jaar schrijft. Misschien wel júíst na zo veel tijd, want de ontwikkelingen gaan snel. En de uitwisseling met collega’s is onbetaalbaar.

Ik hanteer de algemene voorwaarden van Tekstnet.