Effectieve teksten
Zoekt u een tekstschrijver die snapt wat u wilt overbrengen? En die dat ook nog goed kan verwoorden? Ik kan u helpen met een tekst die iets dóét.

Teksten met een doel
U wilt een boodschap overbrengen, een product of een dienst verkopen, een verandering teweegbrengen. Een tekst die daarop is toegesneden is een effectief middel. Met een evenwichtig opgebouwde structuur en een goedgekozen stijl kan een tekst het perfecte middel zijn om uw doel te bereiken.

Teksten die werken
Als ervaren tekstschrijver en redacteur ga ik recht op uw doel af. Met een rake tekst: een artikel, een testimonial of aanbeveling, een jaarverslag, een webtekst of een wervende tekst. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: ze komen aan bij de lezer.

Ik help u effectief te zijn
Niet iedereen kan schrijven. Er bestaan nogal wat valkuilen. U zit bijvoorbeeld te diep in de materie of u gaat uit van te veel voorkennis bij de lezer. Een tekst die niet ‘af’ is, schiet zijn doel voorbij. Dat is jammer. En onnodig. Tekstschrijven is een vak. Besteed het schrijven liever uit aan iemand die het kan, dan houdt u meer tijd over om te doen waar u zelf goed in bent.